Føllfestival 30.juli 2009

margy-fc3b8llJJ HORSES OG BRÅTEN GÅRD inviterer til Føllutstilling torsdag 30/7-09 kl 10.00
Vår utstilling i 2007 med 40 startende føll og 200 publikummere ble svært vellykket, og vi viderefører tradisjonen i år!

Startberettigende er samtlige kunder ved våre avlsstasjoner. Tilbudet gjelder også kunder som har benyttet import sæd.  Vi håper våre bedekningstall fra i fjor resulterer i riktig mange  deilige føll,  og 150 kunder fra 2008 vil motta en personlig invitasjon på forsommeren.Vi ønsker at arrangementet skal være en møteplass mellom avl og sport, og en markedsmulighet for våre kunder. Vi har ambisjon om et 50-talls deltagende føll, og arrangementet er fritt åpent for publikum og presse.
Dette er en unik mulighet for publikum til å få sett mange avkom etter våre stasjonshingster samtidig, og man får selv mulighet til å gjøre seg opp en mening hva hingstene avler.

Publikum vil få se avkomsklasser etter følgende hingster:

Bergeruds Aragorn
Cicero Van T&L
JJ Louis Vuitton
Kingsland
Tobajo Picez
White Talisman

Poul Graugaard fra Dansk Varmblod vil være dommer ved utstillingen, og utstillerne får dermed en meget kvalifisert bedømmelse av sine føll. Karakterer med kommentar blir presentert for hvert av føllene.
Vi premierer de beste føllene i hver avkomsklasse samt premie til ” Beste Føll” med henholdsvis dressurbetonet og sprangbetonet avstamning.
Vi deler ut 50.000 i prispenger + 50.000 i bedekningsrettigheter.
Total premiepott = 100.000,- Nkr. !

Ingen startavgift. Ingen oppstallingsgebyr. Ingen Inngangspenger.
Kun gratis moro!!!

Adresse for dagen:
JJ HORSES
Trøgstadveien
1850 MYSEN

Posted in Føllfestival.

5 Comments

  1. Hei Nina,

    Håper alt står bra til med dere!

    Jeg har dessverre mistet kontaktpunktene til de som overtok min kjære Vanessa. Vet du om alt er bra med henne, og om alt har gått bra etter at hun tok seg igjen?

    Beste hilsener fra Therese : )

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *