Seier til Lusifer

lusifer

LUSIFER (e. Löjtnantshjärta)

Under Landstevnet i Hønefoss var det unghestklasser både for 5- og 6-åringer. Disse klassene er et flott initiativ gir unghestene mulighet til å konkurrere i samme årgang. De to første dagene var det clear-round, men på søndagen avsluttet unghestene med grunnomgang og omhopping for de med 0 feil i 1. omgang.

Lusifer og Hege Cecilie Tidemandsen gjennomførte to feilfrie omganger både fredag og lørdag, og vant siste og avgjørende klasse på søndagen med 0 – 0 feil og beste tid i omhoppingen. Klassen gikk i 1,20m, mens innledende klasse på fredag i 1,10m og lørdag 1,15m.  Lusifer var den eneste 6-åringen som ikke rørte en eneste bom på hele stevnet med 0 feil i alle omganger.

Vi gratulerer med et flott resultat og seier!

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *