Hingsteføll (e. White Talisman u.Laurenzia Row)

196copy4hingstefc3b8ll1Føll etter White Talisman ble født 7. april.  Oppdretter og eier er Anne Jenseg som også er oppdretter og eier av føllets mor 4-årige Laurenzia Row (e. Laurin – Cannon Row xx).  På tross av sin unge alder er Laurenzia en veldig flink mor og hun fødte et stort velskapt hingsteføll.  Som hingsteholder er det fantastisk når meldingene begynner å strømme på om føll som er født etter stasjonshingstene
194copy4

108copy8våre.Vi oppfordrer også andre som inseminerte hoppene sine med hingster fra Bråten Gård i fjor om å sende oss mail og gjerne bilder av føllene som kommer, slik at vi kan legge det ut på web-siden vår.Vi ønsker Anne Jenseg lykke til med Laurenzia og føllet!

Foto: Privat/Merethe Jenseg
Posted in Føll, Føll 2009, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *