Hoppeføll (e.White Talisman u.Arrami)

Så tidlig som 23.mars ble det født et flott hoppeføll fc3b8ll-etalisman-iie.White Talisman hos Sissel Holtaas i Gratangen, Nord-Norge. Føllets mor heter Arrami (e.Aram) Sissel Holtaas er oppdretter og eier av føllet. I tillegg eier Sissel føllets far White Talisman (e.Weltmeyer – Hill Hawk xx) sammen med Laila Myrhaug. White Talisman stod på avlstasjon hos oss på Bråten Gård gjennom fjorårets avlssesong og hoppen Arrami var en av de første hoppene vi sendte sæd til. I år står hingsten til avlstjeneste hos  Stall Holtaas v/Sissel Holtaas.

Føllet er til salgs. Kontakt  tlf 97509615

Vi ønsker Sissel Holtaas lykke til i fremtiden!

         fc3b8ll-etalisman                        fc3b8ll-etalisman-i

Posted in Føll, Føll 2009, Hingster, Video.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *