Hoppeføll (e.Tobajo Picez u.Calinca)

Mary Best Granly fikk et fint hoppeføll e.Tobajo Picez 30.april. Føllets mor heter Kermo’s fc3b8ll-052Calinca som er danskfødt etter Solos Carex (Castro – Lagano). Calinca’s mor heter Kermo’s Primadonne (e.Pablo – Eldorado). Mary Best Granly bor i Råde, Østfold og har drevet med avl i flere år. Hun er oppdretter til flere kvalitetshester, bl.a en hingst (e. Briar u.Idé e.Asterix) som ble «Bruksprovsetta i dressyr» og kåret i Sverige for noen år siden. Mary er blitt tildelt æresprisen «Årets Oppdretter» i Norsk Varmblod som følge av god avl. 

Vi ønsker Mary lykke til som oppdretter også i fremtiden!!

Posted in Føll, Føll 2009, Hingster, Tobajo Picez.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *