Kandidat til «Jakten på kjærligheten»

Eva Kindahl er oppdretter av varmblods ridehest og har mange års erfaring med hest. Den sjarmerende og hyggelige «hestejenta» er en av årets kandidater til «Jakten på kjærligheten» som er et populært program på TV2. 

Som oppdretter har Eva brukt hingster på vår avlstasjon i flere år, og  fikk bl.a. «Beste gangartsføll» på føllutstilling i 2007. I tillegg har det kommet et nytt føll i år som er helsøster til hingsteføllet som vant for 2 år siden. Disse 2 avkommene er etter Tobajo Picez med Eva’s fantastiske hoppe Beautiful (til daglig kalt Buttan) som mor.  For et par dager siden ble også Eva’s andre avlshoppe, fullblodsen Baby’s Dreamkeeper, inseminert med en av våre stasjonshingster, Tobajo Pik Disney (e.Tobajo Picez). Ved siden av sin kunnskap om hest er Eva en dyktig sanger som bl.a. har tatt utfordringen og sunget for flere tusen mennesker under Oslo Horse Show.1evafoll112

Derfor har vi en oppfordring til alle «staute» karer der ute. Det er ingen ting å vente med. Send brev til Eva. Vi følger i spenning med på «Jakten på kjærligheten» som kommer på TV-skjermen utover sensommeren. Vi ønsker deg lykke til, Eva!

Posted in Diverse, Føll, Føll 2009.

One Comment

  1. hei
    du er utroli heldig som kan ha hest, bare å være ved siden av den gir meg en fantastisk følelse, når jeg sitter på hesteryggen er det en drøm, som om man flyr bort fra hele verden, å suse sammen med vinden,

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *