Lusifer til Norway Grand Prix

Den  norskfødte 6-åringen Lusifer (e.Löjtnantshjärta – u.Lesley)

Lusifer (e.Löjtnantshjärta)

Foto: Anita Rønningen

er uttatt til unghesteklasser på Linnesvolden i Drammen under det internasjonale stevnet Norway Grand Prix.  Med bakgrunn i gode resultater er Lusifer en av 6-åringene i Norge som får delta på dette stevnet. Lusifer debuterte internasjonalt på stevne (Baltic Cup) på Epona Ryttersenter i Kristiansand for 2 uker siden med plassering i finaleklassen.  Sist helg (29.-31-mai) ble det arrangert Elitestevne i sprang på samme sted hvor Lusifer igjen gjennomførte 3 flotte klasser med 2  feilfrie runder (clear round) og feilfri grunnomgang med plassering i finaleklassen. Hege Cecilie Tidemandsen red Lusifer under dette stevnet. Familien Tidemandsen kjøpte Lusifer av oppdretter Sigrid Holmsen for et par år siden 

Vi ønsker familien Tidemandsen lykke til med Lusifer i unghestklassene under Norway Grand Prix på Linnesvolden i Drammen 18.-21.juni 

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *