Besøk av elg på Lundsbakken

Yvonne Stubberud på gården Lundsbakken i Rakkestad fikk ikke bare besøk av 2-beinte en tirsdag ettermiddag i midten av juni, men det var også andre som tok seg en tur innom gården. Jeg skulle se på det fine hingsteføllet som ble født for ca. 5 uker siden og mens jeg fotograferte «mor og barn» dukket  en annen 4-beint skapning opp,  skogens konge, en flott elg som jeg fikk foreviget. Den holdt seg imidlertid på god avstand og det var godt å ha noe zoom på fotokamera.

Vanessa og føllet lurer på hvem som kommer på besøk.

Foto: Nina Karstensen

Foto: Nina Karstensen

fc3b8ll-vanessa-fc3b8ll

elg-10

elg-2

elg-3

elg-41

elg-0

Posted in Bråten Gård, Føll, Føll 2009, Hingster.

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *