Karisma (e.Löjtnantshjärta) solgt i Sverige

Lt Karisma (e.Löjtnantshjärta) og hennes nye eier og rytter Beatrice Edler fra Sverige

Lt Karisma (e.Löjtnantshjärta) og hennes nye eier og rytter Beatrice Edler fra Sverige

Den norskfødte hoppen Lt Karisma (e.Löjtnantshjärta – Allos xx) er solgt til den svenske rytteren Beatrice Edler. Beatrice er en meget dyktig og lovende feltrittsrytter som har kjøpt Karisma i sin overgang til hest. Beatrice har deltatt i 2 ponny-EM, Nordisk og SM, og har nå planer om å satse som Junior/Young Rider med bl.a. Lt Karisma. Nina Karstensen på Bråten Gård var deleier sammen med Christian Brunes når Karisma ble solgt til Beatrice. Karisma er født på Bråten Gård i Norge og oppdretter er Nina Karstensen og Tore Reiersen. Karisma var Löjtnantshjärta’s første årgang og hennes mor fullblodshoppen Baby’s Triumph (e.Allos xx – Orange Bay xx)  startet selv 1,30 og 1,40m sprang med utallige seire og plasseringer,  samt medalje i lag NM. Karisma selv har flere plasseringer i 1,30m sprang og deltagelse i Falsterbo Hunting 2007. Hennes tidligere rytter har vært Ellen Brunes fra Sverige.

Nå ønsker vi Beatrice Edler lykke til med Karisma og håper hun får mye glede av denne fantastiske hesten i fremtiden.

Beatrice har allerede startet Lt Karisma med plassering i feltritt

Beatrice har allerede startet Lt Karisma med plassering i feltritt

 lt-karisma-og-bea-2

lt-karisma-og-bea-3

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *