Sensasjonelt 67 påmeldte til føllfestival

Føllfestival-2009

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                                                                                            

JJ  Horses og Bråten Gård er sværtg fornøyd med den store interessen som er vist for årets føllfestival. Vi takker alle påmeldte og gleder oss utrolig til den store begivenheten som skal skje i hjertet av Østfold, nærmere bestemt på Jørgentvedt Gård den 30.juli. Forrige gang JJ Horses og Bråten Gård gikk sammen om et slikt arrangement, var i 2007 hvor det ble 33 påmeldte føll. Nå har vi sensasjonelt klart å dobble dette med 67 føll og vi gleder oss veldig til årets føllfestival. Nærmere info og tidsplan vil offentliggjøres på våre web-sider ca. 1 uke før den store dagen. 

Posted in Føll, Føll 2009, Føllfestival.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *