Lt Gjulems Primera debutert 1,40m

Den norskfødte hoppen Lt Gjulems Primera (e.Löjtnantshjärta u.Herbie ue.Olympic Coctail) gjennomførte en flott debut i 1,40m på nasjonalt stevne i Sverige den 25.juli. Bare 1 uke tter en fartsfylt og krevende bane i Falsterbo Hunting hvor Primera ble nr.6 med Enar Tollig, gjennomførte hun sin første 1,40m-klasse med kun 4 feil. Denne gang med Jon Wickström i salen, en annen av rytterne  som representerer teamet rundt Stall Ellen Brunes. I tillegg ble Primera plassert i 1,30m både fredag og lørdag på samme stevne. Oppdretter og eier av Primera er Eva Holmsen fra Rakkestad.

 En annen norskfødt hest, No Doubt (e.CC Ladiesdream), oppdretter familien Hagen Aaberg, tok en 2.pr. i 1,20m med Ellen Brunes i salen. Avlshingsten Cicero Van T&L (e.Equest Carnute – Heartbreaker) som er norskeid (Yvonne Stubberud fra Rakkestad) tok også en plassering i 1,20m med Enar Tollig. I tillegg ble Ellen plassert som nr.3 med hesten Udermus (e.Odermus R – Jackson)-  i 1,40m.

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *