Hingsteføll (e.Cicero Van T&L u.Evita)

Den norskfødte hoppen Evita (e.Löjtnantshjärta) fikk et flott hingsteføll (e.Cicero Van T&L) 26.juli. Eier og oppdretter er Ann Mari Bjerring Strand fra Rakkestad. Når vi snakket med Ann Mari på telefon samme dag kunne hun fortelle at føllet var stort og edelt med en spesiell farge som stammer fra hans morfar Löjtnantshjärta (e.Leuthen I – Utrillo). Det er utrolig morro å se at fargen til Löjtnantshjärta har slått i gjennom og at avtegn (bles og sokker) er nedarvet fra føllets far Cicero (e.Equest Carnute – Heartbreaker). En utrolig spesiell og fin kombinasjon som helt sikkert gjør at dette avkommet vil bli lagt merke til.  Vi gleder oss til å se utviklingen av hingsteføllet og ønsker Ann Mari Lykke til i fremtiden!

Evita--Cicero

Evita--cicero-8

 Evita--cicero-13

Posted in Føll, Føll 2009, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *