Takk til Føllfestivalens sponsorer

En Stor Takk til våre sponsorer/annonsører under årets Føllfestival 30.juli.

Vi takker og bukker!

Vi takker og bukker!

 

 

 

GJENSIDIGE  FORSIKRING     –    BOJ  NORGE    –    KROGSETH  AS     –    NORDE  YDERSBOND  GÅRD   –      STALL  ELLEN  BRUNES  SVERIGE    –     VDL  STUD  SVERIGE    –   CHRISTIAN ANFINNSEN  ØIEN/HOEL GÅRD    –      SOLBERG  GÅRD  V/ELIN HAGEN     –     SOLBERG  RYTTERKLUBB     –     FUGLENES  GÅRD  HØY  OG  FÓR DA     –    RIDEHESTEN     –      EXPOLIGHT    –     DRESSUR  SÅ  KLART    –        WALBER    EQUESTRIAN    –    TRIUMPH  DRESSAGE    JONAS  ELVEBAKK      –        ATNA   –     COOP  MEGA    –    HILDES  WEBDESIGN

Oppslutningen om årets Føllfestival har vært gedigen, og arrangementet representerer en historisk stormønstring  av føll i Norge! Utstillerne har fått sjansen til å kjempe kampen om en total premiepott på 100.000,- kroner i prispenger og bedekningsrettigheter !Premiepotten kom i stand som et resultat av Hingste-eiere som ser verdien av å investere i Oppdretterne.  En stor takk  til alle våre velvillige Hingsteeiere !!    B.A. GJERDE    –     YVONNE STUBBERUD    –      KINGSLAND     –        TOBAJO SPORTHORSES    –      STALL HOLTAAS

I tillegg  en stor takk til:

Alle utstillere, publikum og funksjonærer som stilte opp og viste en enorm interesse for Føllfestivalen,  samt vår eminente dommer og gode venn  Poul Graugaard og vår veterinær for dagen  Idun Rosenfeld

Med Vennlig Hilsen

Nina og Fred / BRÅTEN GÅRD      – Ole-Marius og Ole Jørgen / JJ HORSES

Foto: Hilde Haugsrud

Posted in Føllfestival.

One Comment

  1. Hei! hadde bare så lyst til å takke for en fantastisk føllfestival til tross for «drittvær»!! Alt var så godt tilrettelagt og med 75 påmeldte føll var det helt utrolig å holde tiden så bra som dere gjorde! Vi gleder oss til neste år!!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *