Löjtnanten flyttes til Sverige

ellenLöjtnanten flytter fra Morten Holm i Danmark til sprang- og feltrittsrytteren Ellen Brunes i Sverige. Vi takker Morten Holm for et flott samarbeid. Vi setter stor pris på den jobben Morten har gjort det året han har ridd Løjtnanten. Det blir spennende å flytte hingsten til Brunes Pharm i Sverie hvor Ellen driver sin virksomhet. Ellen er 26 år og driver profesjonelt med tilridning av hester. Hun har flere gode resultater på konkurransebanen både i sprang og feltritt, eksempelvis Nordisk Mester, både individuelt og lag, i hoppning for ponny, nr.4 i SM hoppning, nr.2 i Drottningens prishoppning, seier i Breeders Feltritt for 6-åringer m.m.

27. mars ankom enda en nykåret hingst til vår avlsstasjon, 3-åringen Tobajos Picez (e.Cortez – Pik Trimph)

26. mars ankom den nykårede hingsten Åtoftens Walit (e.Don Schufro – Rambo) til Bråten Gård!

Posted in Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *