Derbyauksjon på Bjerke 4. og 5.sept.

Maiavår (e.Lome Elden u.Maia Mollyn e.Atom Vinter) født hos oss i 2008 og som fortsatt står oppstallet på Bråten Gård er en av 152 ett-åringer som skal på Derbyauksjon førstkommende helg. Eier og oppdretter av Maiavår er Kjell og Astrid Haugland fra Mysen. Maiavår har gått på løsdrift sammen med andre åringer i vinter og ble tatt inn fra beite for ca. 3 uker siden for å forberedes til auksjonen. Hun er en veldig trivelig unghest med et flott temperament, og det er veldig spennende å se hvordan det går med henne på auksjonen. Vi ønsker Kjell og Astrid lykke til!

Her finner du  info og link til Derbyauksjonen

Maiavår (e.Lome Elden u.Maia Mollyn e.Atom Vinter) født i 2008

Maiavår (e.Lome Elden u.Maia Mollyn e.Atom Vinter) født i 2008

Posted in Arrangementer, Bråten Gård.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *