Takk for en flott avlssesong i 2009

Føllfestival-09

Avlssesongen 2009 har vært både begivelsesrik og spennende for oss på Bråten Gård.  Vi er takknemlige for 3 velskapte og fine føll som kom til verden i slutten av mai og i begynnelsen av juni.  2 måneder etter ble hoppføllet Incredible Hot (e.Indoctro u.Tregina e.Voltaire) «Beste Sprangføll» på Føllfestivalen med meget god omtale og bedømmelse. I tillegg ble Føllfestivalen en stor suksess for oss i samarbeid med JJ Horses,  og det ble fantastisk nok 70 påmeldte føll. I den sammenheng takker vi hingsteeiere, sponsorer, deltagere og publikum for et stort bidrag og engasjement!!

Incredible Hot (e.Indoctro - Voltaire)

Incredible Hot (e.Indoctro - Voltaire) - Foto: Avlshest.no

Selve avlssesongen er også vel i havn. Begge stasjonshingstene, Tobajo Picez og Tobajo Pik Disney, har gjort en god jobb i kombinasjon med betjening av hopper og konkurranser. Vi takker Tobajo Sporthorses for et godt samarbeid i avlssesongen 2009! I tillegg en stor takk til alle kunder som har brukt stasjonshingstene våre! Vi ønsker dere lykke til med all avl i fremtiden! Send oss gjerne mail og bilder av føllene som blir født til neste år. 

Når det gjelder neste avlssesong i 2010  kan vi opplyse at vi allerede er i forhandlinger med hingsteeiere, og vi kommer tilbake med info så raskt hingstene er på plass.

  Aragorn

Posted in Bråten Gård, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *