Aurater (Aurelio-Luxzus-Diamond)

Vi har mottatt hyggelig mail og fine bilder fra Inger-Lise Westgaard som er oppdretter av WS Aurater, født 2007 (e.Aurelio u.Luxzus e.Diamond). Inger-Lise  har solgt Aurater til Cecilie Schilbred. Aurater har samme mor som vårt oppdrett Lt Lionheart (e.Löjtnantshjärta) som har seire og plasseringer i Intermediaire. Inger-Lise Westgaard kjøpte Lionheart’s mor Luxzus som avlshoppe av oss for flere år siden når hun var drektig med Åtoftens Walit (e.Blue Hors DonSchufro). Resultatet ble en hoppe som nå er 3 år og som Inger-Lise fortsatt eier.

Vi takker for fine bilder og ønsker Cecilie som eier og Inger-Lise som oppdretter lykke til med Aurater i fremtiden!

WS Aurater f.2007 (e.Aurelio u.Luxzus e.Diamond)

WS Aurater f.2007 (e.Aurelio u.Luxzus e.Diamond)

WS Aurater og Cecilie Schilbred

WS Aurater og Cecilie Schilbred

WS Aurater og Cecilie

WS Aurater og Cecilie

Posted in Avkom, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *