Stall Brunes til «Hingstprovet»

 

ASVH arangerer rådgivende bedømming av hingster rundt om på flere steder i Sverige.  Stall Brunes var representert i Tenhult med 2-åringen Lovely Black (e.Londonderry – De Niro),  en av to hingster som ble rekommendert til det svenske «Bruksprovet» på Flyinge i  2010.  Dessuten tok Stall Brunes prisen for beste visning av hingst.                                                                                                          

Ellen Brunes

Ellen Brunes

                            

Lovely Black er født i Tyskkland og ble kjøpt på føllauksjon i Vechta i 2007. Eier er Susanne Nyreröd. I høst er hingsten også forberedt til rådgivende bedømming av Stall Brunes v/Ellen Brunes og Enar Tollig. Det svenske hestemagasinet «Ridsport» beskrev Lovely Black på følgende måte:  «En ädel, velutvecklad unghingst med bra gångarter, i synnerhet skritt og galopp».  

Vi gratulerer vår samarbeidspartner Stall Brunes  og hingstens eier Susanne  med et flott resultat og ønsker lykke til videre!

Posted in Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *