Trenerseminar på AEG

VEIEN  TIL  SUKSESS – HVA  ER  KWPN  OG NEDERLANDSK  RYTTERSPORTS  SUKSESSKRITERIER?

Nederlandsk ryttersport har hatt enorm suksess i det internasjonale toppsjiktet det siste tiåret, og det nederlandske avlsforbundet KWPN er ett av de ledende i verden. Hva er Nederlands suksesskriterier?

  • Fra unghest til toppidrett – fra trenerens ståsted.

Norges Rytterforbund i samarbeid med Norsk Varmblod inviterer til trenerseminar med Rob Ehrens. Rob Ehrens er tidligere internasjonal sprangrytter og har representert Nederland i en rekke mesterskap og OL. Etter en suksessfull karriere med over 30 Grand Prix-seiere ble han landslagstrener for junior og unge ryttere, og har med disse oppnådd en rekke medaljer. Han har de siste årene vært landslagstrener for seniorene, noe som blant annet har ført til nederlandsk bronse i EM 2005 og gull i VM 2006. Til daglig driver han også treningssenteret “De Hoge Oorsprong”. Han har tidligere vært brukt som gjestetrener på NTGs spranglinje og omtales som svært engasjerende, sympatisk og kunnskapsrik.

NB! Det vil bli satt av god tid til spørsmål og diskusjon, så forbered gjerne spørsmål!

Seminaret inkluderer inngang til AEG onsdag med dressurclinic med Kyra Kyrklund, internasjonal dressur og Hingstekåring. Se påmeldte hingster på Avlshest.no og presentasjon på www.norskvarmblod.no.

Tid: Onsdag 24.februar, 14.00 – 17.30
Se www.hestefrelst.no for øvrig program.

Sted: AEG, Brunstad Conference Center, Vestfold

Deltagere: Seminaret er åpent for alle interesserte, men NRYFs autoriserte trenere (Trener I, II eller III) prioriteres. Seminaret er gratis, og NRYF dekker inngang til AEG for NRYFs autoriserte trenere. NB! Deltagere som ikke er NRYF-trenere må selv sørge for inngangsbillett til AEG denne dagen. Billetter kjøpes på www.hestefrelst.no

Påmelding: innen mandag 15.februar, til mari@rytter.no. Påmelding må inneholde:
– Navn
– E-post og mobilnr
– NRYF-trenere må oppgi trenergrad, og om det er behov for inngang til AEG onsdag
 

For spørsmål om seminaret, kontakt: Mari Viko Rasmussen: 21029649, mari@rytter.no.

 NRYFlogo

Posted in Arrangementer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *