Video av Lt Zarena (e.Löjtnantshjärta)

Lt Zarena (far.Löjtnantshjärta – mor.Luxzus e. Diamond) er helsøster til Lt Lionheart som konkurrerer på Intermediare-nivå i dressur.  Zarena er født hos Gry Dybedahl i Norge men ble eksportert og solgt til Ellen Brunes i Sverige som 2-åring.  Zarena har allerede fått ett føll og har derfor ikke kommet så langt i utdanningen. I løpet av fjoråret som 5-åring var hun i gang med utdanningen igjen og gikk 1,00m på sitt første sprangstevne sist helg på Grevagården i Sverige. I likhet med sin bror Lionheart har Zarena også kapasitet til å bli en god dressurhest, men Ellen Brunes er sprangrytter og har oppdaget Zarena’s  sprangtalent.

På sin web-side beskriver Ellen Brunes Zarena på følgende måte:  En häst med fantastiska kvaliteér. Rör sig enormt lätt och luftigt skulle kunna gå riktigt långt inom dressyr. Hon hoppar även med en fantastisk inställning och klokhet och super fina språng, kan även här gå riktigt långt.

Video av Lt Zarena på sitt første sprangstevne

 

Video av Lt Modesty helsøster til Zarena og Lionheart

 

Ellen Brunes og Christian Brunes har dessuten kjøpt en annen helsøster til Zarena og Lionheart. Modesty, født 2002, som også har hatt føll og er nå i gang med utdannelsen igjen. I tillegg har Modesty rukket å starte 1.20m i sprang.

Ellen Brunes har også ridd Modesty og Zarena’s far Löjtnantshjärta med plasseringer i 1,50 sprang og seire 2 år på rad i Falsterbo Hunting (2005 og 2006). I tillegg har Ellen flere avkom etter Löjtnantshjärta som hun eier selv og som står i ridning på Stall Brunes i Sverige. Eksempelvis Lt Gjulems Primera (1,40), Lt Karisma solgt til svensk juniorrytter i feltritt, Løytnant Gizmo (1,30).

Vi setter stor pris på vårt samarbeid med Ellen Brunes og den interesse, engasjement og  tro hun har hatt på Löjtnantshjärta og hans avkom.

 

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta, Video.

One Comment

  1. Så morro å se filmer av avkommene til Gullungen din Nina :)- De er så fine :) Du får legge ut fler filmer av dem! Klem

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *