Christian til Belgia i 2010

Vår samarbeidspartner Christian Anfinnsen Øien har flyttet tilbake til Belgia. Han jobber nå hos Camilla Hauglin og stortrives. Han har med seg hestene Labella (e.Lord Caletto – Löewenbrau), Unbelivable (Concorde – Libero H), Vivolinus (Guidam – Landwind II), Roc du Val Tibermont (Kashmir von Shuttershof – Billy du Lys) og Twister (Monaco – Jus de Pomme), mens unghestene  er Winning Charm (Winningmood – Voltaire) og For Norway (For Pleasure – L’African) er i trening hos den svenske rytteren Jenny Johanson som holder til i Holland. Vi gleder oss til å følge med på hva som skjer med Christian og hestene i 2010.

 

Christian Anfinnsen Øien

 

Posted in Diverse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *