Nok et avkom til topps

primera2Enda et avkom etter Löjtnantshjärta går til topps på høstens unghestbedømmelse! Lt Gulems Primera (mor Herbie e.Coctail) ble beste spranghest på årets 3-årstest arrangert av Region Østfold. Primera fikk 9 i karakter for sprangteknikk/kapasitet og 8 i temperament og allment inntrykk!
Hoppens oppdretter og eier er Eva Holmsen i Rakkestad.

Lt Lionheart f.2000 (e.Löjtnantshjärta ue. Diamond DVE 330) har startet kvalifisering til 4-årscup i sprang i Sverige. 4-åringene kvalifiserer seg i en bane på 1,00 m og Lionhearts resultat ble en flott nullrunde.

Löjtnantshjärta og Ellen Brunes tok en flott SEIER i 1,30m og nr.5 i 1,40m i Järfälla. Ekvipasjen tok også en 5.premie i 1,30m med 110 startende i Enköping hvor de hadde kjente rytternavn som Malin Baryard og Lotta Schultz bak seg på premielista.

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *