Avkom e.Sir Cicsco og Royal Olymp kan registreres i Varmblodstamboken i Mecklenburg, Tyskland allerede i 2010

Både Sir Cisco og Royal Olymp er kåret i Mecklenburg som er et avlsforbund for varmblods ridehest i Tyskland. Med bakgrunn i dette kan avkom etter begge hingstene registers i denne Varmblodsstamboken allerede 2010.

 Sir Cicsco oppnådde kåring og avla 30-dagers test i Mecklenburg som 3-åring  i 2009.  Hingsten er også kåret i Mecklenburg PKS 2008 (pintostamboken), Norsk Pinto, Norsk Sportsponniavl og avlsgodkjent for Barock Pinto.

Som en ekstra tjeneste til våre kunder vil vi i samarbeid med Stutteri ML kunne tilby følgende:  For de hoppeeiere/oppdrettere som ønsker registrering av avkom i Mecklenburg vil det bli avholdt en eksteriørkåring/registrering i Norge. Eksakt tidspunkt er ikke avklart ennå, men det vi sannsynligvis finne sted mellom 20-24. juli 2010.  Vi kommer tilbake til nærmere tidspunkt.

 

Sir Cisco

 

Posted in Hingster, Royal Olymp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *