Lt Gjulems Primera feilfri og plassert i sine samtlige 3 starter i helgen

Lt Gjulems Primera (e.Löjtnantshjärta u.Herbie e.Olympic Coctail) var feilfri og plassert i sine 3 starter i helgen (1,25m, 1,30m og 1,35m). Oppdretter og eier av den norskfødte hoppen (født i 2001) er Eva Holmsen fra Rakkestad, Norge.  Ellen Brunes trener og konkurrerer Lt Gjulems Primera, og ekvipasjen viste sin styrke tidlig i sesongen under Ljungby Ridklubbs nasjonale stevne denne helgen.  Det er stor konkurranse og høyt nivå på nasjonale stevner i Sveirge, og i Ljungby var det så mye som 124 ekvipasjer til start i 1,30-klassen hvor Primera ble plassert.  I tillegg tok Ellen en flott plassering i 1,40m med en annen av sine hester, Udermus (Odermus R – Nashville).  Udermus er en vallak født 2001 i Holland, men har tidligere vært i norsk eie hvor Ellen og hennes far kjøpte hesten fra som 4-åring. Vi gratuler med flotte resultater og ønsker lykke til videre i stevnesesongen!  

Lt Gjulems Primera (e.Löjtnantshjärta) og Ellen Brunes

Posted in Avkom, Löjtnantshjärta, Resultater.

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *