WBFSH’s Stallion Ranking 2009

WBFSH’s Stallion Ranking 2009

World Breeding Foundation for Sport Horses (WBFSH) publiserer hvert år en liste over de mest suksessfulle avlsforbundene og hingstene. Disse oppdateres hvert kvartal og den endelige rangeringen året annonseres i oktober/november hvert år.

For oss er det gledelig å se at fedrene til alle våre 3 avlshopper ligger blant de 30 beste spranghingstene i verden, Anitra e.Animo (nr.8),  Tregina e.Voltaire (nr.12)  og May Day e.Emilion (nr.20).  I Tillegg har vi avkom på disse hoppene e.Winningmood med Darco (nr.1) som far, samt Quidam de Revel (nr.2) og Indoctro (nr.15).  

Når det gjelder dressur er det også gledelig å se at blodlinjene til  årets stasjonshingst på Bråten Gård, Royal Olymp, er representert meget høyt på rankinglisten i dressur gjennom sin far Rohdiamant (nr.4), morfar Florestan I (nr.3) og farfar Rubinstein (nr.6).

Darco (e.Lugano van la Roche) nr.1 på WBFSH's rankingliste i sprang 2009

Posted in Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *