Royal Olymp ankom Bråten Gård i dag

Avlshingsten Royal Olymp (Rohdiamant – Florestan) ankom Bråten Gård i dag, og vi har allerede begynt med forberedelser til avlsesong selv om vinteren ikke har sluppet helt taket. Vi starter offisielt fra 1.april  og i den sammenheng ønsker vi velkommen til en ny avlssesong. I tillegg til Royal Olymp harl vi Sir Cisco (Sancisco – Arpeggio)  tilgjengelig som stasjonshingst, og han ankommer  i april. Vi vil også kunne tilby frossensæd på hingster med internasjonalt blod, mer info kommer i løpet av kort  tid. 

Royal Olymp (Rohdiamant - Florestan I)

I tillegg til de 2 stasjonshingstene vil varmblodstraveren Prince Birchwood L (Lindy’s Crown – Nuclear Kosmos) og Alfas Arnt (Andiamo – Silvano) tappes for kunstig inseminering hos oss. Bestilling av sæd på disse hingstene må avtales dagen før stasjonens ordinære tappedager (Jfr. info – Betingelser i avlssesongen 2010) da de ikke står oppstallet på vår avlstasjon.   

Posted in Bråten Gård, Hingster, Royal Olymp.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *