Nye hingster til avlstjeneste

n_jj3-åringen Cicero Van T&L e.Equest Carnute – Heartbreaker ble kåret på årets interimskåring 27. april. Cicero har sprangblod av internasjonal klasse, og fikk meget høye karakterer (9 – 8 – 9) under sin sprangprøve. Hingsten ble kjøpt av et andelslag dagen før kåringen, og det er allerede inngått avtale med landslagsrytteren Christian Anfinnsen Øien som skal ri hingsten fra og med neste år.

25.04 ankommer Tobajo Picez til Bråten Gård
21.04 ankommer Åtoftens Walit til Solberg Gård
16.04 ankommer Happy Irco til Bråten Gård

Happy Irco og JJ Rocco ble kåret i Norsk Varmblod 3.april. Begge hingstene skal stå i avlstjeneste hos oss. Vi har også gleden av å meddele at vi kan tilby Åtoftens Walit til hoppeeierne i år!

Bråten Gård og JJ Horses har inngått et samarbeid i forbindelse med avlsvirksomheten. Dette samarbeidet fikk en meget vellykket start da vi arrangerte hingsteshow på Solberg Gård i Trøgstad de 16.april. Det var 8 hingster og 2 avkom som ble vist, og Stine Gøtesen og Christian Anfinnsen Øien gjorde en glimrende jobb med hingstene som ble vist under rytter. Bråten Gård og JJ Horses ser fram til et interessant samarbeid som allerede har resultert i at vi kan tilby hoppeeierne langt flere hingster enn tidligere, og også hingster av svært god kvalitet.

Tobajo Picez tok en fin 2.pr. i 1,00m på distriktstevne i Sarpsborg.

n_lorenzLöjtnantens avkom begynner også å vise seg på stevner. Esben Johannessen tok en 4. plass i 1,00m med s-åringen Lorenzo. Samtidig red Lin E. Kingsrød 5-åringen Romey til en 3. plass i 0,90m på sitt første stevne. Send gjerne en e-mail hvis du har opplysninger om andre avkom til Løjtnanten som starter på stevner eller unghestbedømmelse.

Posted in Avkom, Bråten Gård, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *