Bilder av Aurater (e.Aurelio – Diamond)

Vi synes det er veldig hyggelig med info og bilder av avkom etter tidligere stasjonshingster som har vært tilgjengelig hos oss ,og takker Cecilie Schilbred for fantastiske bilder av den flotte 3-årige hingsten Aurater (e.Aurelio I – u.Luxzus – ue.Diamond DVE 330). Avlshingsten Aurelio I (Alcatraz – Lamour) konkurrerte selv på Grand Prix-nivå i dressur med sin eier og rytter Karen Helene Gjerde før han avsluttet sin avlskarriere i Norge.  Spesielt interessant er det for oss med Aurater da hans mor Luxzus har vært vår avlshoppe i mange år. Luxzus født i 1987 var etter den danske elitehingsten Diamond med Luxemburg som morfar. Vi kjøpte Luxzus som 3-åring av hennes oppdretter Robert Mose i Danmark. Hun fikk sitt første føll i 1997 etter elitehingsten Lucky Light (e.Lagano), føllet døde dessverre som følge av et uhell i luftegården bare 6 måneder gammel. Deretter fikk Luxzus 4 flotte avkom etter vår egen hingst Löjtnantshjärta (Leuthen I – Utrillo), hvorav Lt Lionheart (født 2000) som konkurrerer på Intermediaire-nivå med seier og plasseringer, samt Lt Modesty (født 2002) og Lt Zarena (født 2003), begge konkurrerer nå på sprangbaner i Sverige etter å hatt føll i ung alder. Deretter kjøpte Inger-Lise Westgaard Luxzus av oss når hun var drektig med Åtoftens Walit (Don Schufro – Rambo). Dette ble en hoppe som Inger-Lise fortsatt eier selv. Deretter ble Luxzus inseminert med Aurelio I i 2006 og året etter ble hingsten Aurater født som videre ble solgt til Cecilie Schilbred. 

Vi ønsker både oppdretter Inger-Lise Westgaard og eier Cecilie Schilbred lykke til med Aurater i fremtiden!       Vi oppforderer også andre som har avkom etter våre tidligere stasjonshingster –  send oss gjerne bilder og  info om hvordan det går.

Aurater (e.Aurelio I - u.Luxzus - ue.Diamond DVE 330)

Aurater og Cecilie Schilbred

     

Posted in Avkom, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *