Laurin-avkom med suksess i Sverige

n_rocco5-åring etter Laurin gjør suksess i Sverige! Ellen Brunes har allerede kvalifisert seg til Scandinavien Open i Falsterbo og Norsk Breeders Trophy i sprang med en norskfødt hest, hingsten Ekras Last Edition, oppdretter og eier er Per Martens. Ellen har ridd hingsten siden februar i år og har allerede flere 1,20-runder med 0 feilpoeng.

Våre unghingster gjør allerede framgang på konkurransebanen. JJ Rocco (e. Riccione – Donnerhall) har vunnet en 4-års klasse, og Åtoftens Walit (e. Blue Hors Don Schufro – Rambo) ble nr. 3 i LA for 5-åringer i på sitt første stevne i slutten av april. Begge hingstene blir ridd av Stine Gøtesen.

Posted in Avkom, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *