Löjtnantshjärtas avlsresultater fortsetter

n_breedTo av hans avkom gikk til topps i Norsk Breeders Trophy i feltritt på Tune Trav og Ridesenter! I finalen ble det en meget spennende kamp mellom brødrene hvor Lt LIONHEART (u. Luxzus ue. Diamond) dro det lengste strået og vant foran Lt AWANTI (mor Awertine e.Derslaw) som tok en flott 2. plass. Lionhearts rytter er Ellen Brunes fra Sverige. Kirsten Arnesen er både rytter, oppdretter og eier av Awanti.

To av hingstene som virker i avl hos oss gjorde stor suksess under årets kvalitetsbedømmelse for 4-åringer i Drøbak som også var hingstenes bruksprøve. Begge hingstene er norskfødte og viste virkelig høy kvalitet:

JJ Rocco (e.Riccione – Donnerhall) ble bruksprøvevinner og beste gangartshest med 9 i ridbarhet og 9 i kapasitet. JJ Rocco ble også nr. 2 i sprangprøven med 9 i n_kvalsprangteknikk og 9 i ridbarhet. Eier og oppdretter JJ Rocco: JJ Horses v/Ole Jørgen Jørgentvedt

Tobajo Picez (e.Cortez – Pik Trumph) ble bruksprøvevinner og beste spranghest med 10 i sprangteknikk og 10 i ridbarhet. Tobajo Picez ble dessuten nr.6 i gangartsprøven.  Eier og oppdretter Tobajo Picez: Tormod Bakke Johnsen.

LAURIN’s avkom LOU LOU ble Norgesmester i feltritt. NM ble avsluttet på søndag på Linnesvolden i Drammen hvor Tonje Reiten red den 7 år gamle loulou2hoppen med feilfri banehopping og tok en velfortjent gull-medalje. Lou Lou er norskfødt og oppdretter/eier er Per Martens i Sørumsand.

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *