Svenske Ridsport og Danske Ridehesten dekker årets Føllfestival!

I tillegg til norske medier, vil Føllfestivalen også dekkes av Svenske Ridsport og Danske Ridehesten.
Dette innebærer at Føllfestivalen 2010 vil representere en unikt utstillingsvindu for norsk oppdrettsnæring mot hele Skandinavia. På Føllfestivalen vil det tradisjonelt arrangeres avkomsklasser for de ulike hingster, og vi gleder oss virkelig til å vise våre naboland en samling kvalitetsføll etter mange gode avlshingster i Norge.
Bråten Gård/JJ Horses’  Føllfestival er åpent for ridehestføll som er registrert/ registreringsberettiget i Europeiske avlsforbund, og alle føllene er likestilt i premieringssammenheng. I 2009 ble det solgt et 10-talls føll i tilknytning til Festivalen, – så dette er en tilrettelagt markedsarena for deg som ønsker å kjøpe / selge føll.

Vi sees på Føllfestival den 19.august 2010 !          

Posted in Føllfestival.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *