Hoppeføll (e.Tobajo Pik Disney u.Namanda)

Vi har fått en hyggelig hilsen fra Marte Myhr, Stall Vonheim som fikk et flott hoppeføll den 30.april e.Tobajo Pik Disney. Føllet heter First Pik Performance som er 2 dager gammel på bildene Marte har sendt oss. Marte forteller at føllet er tillitsfull og herlig vilter. Hoppen Namanda (e.Purioso)  er en meget god og rolig mor, og har etter et par uker med dårlig  appetitt endelig begynt å spise godt igjen. Som mange andre steder i Norge har de hatt veldig vekslende vær med snø, regn og sol på samme dag. Heldigvis syns Namanda det er ok å stå inne på boks også slik at de ikke blir kalde.

Vi takker Marte for fine bilder og ønsker henne lykke til med First Pik Performance.

 

 

Posted in Føll, Føll 2010, Hingster.

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *