Debut i 150 cm for Löjtnanten

n_lojt-05LÖJTNANTSHJÄRTA har debutert i 1,50m på nasjonalt sprangstevne i Sverige med sin rytter ELLEN BRUNES og tok en flott 3.plass! På samme stevne fikk ekvipasjen også en 5. plass i 1,30 m med 110 deltakere.

To av LÖJTNANTSHJÄRTAS avkom gikk til topps på årets 3-årstest

Nr.1 og BESTE SPRANGHEST ble hingsten LØYTNANT GIZMO (u. Lavita ue. Armstrong KWPN) fra oppdretter n_gizmoog eier Knut Erik Halvorsen. Løytnant Gizmo fikk karakter 9 – 9 i sprangkapasitet/teknikk og utviklingsmulighet Hingsten ble også vist under rideprøven og rytter var Tormod Bakke Johnsen.

Nr.2 i sprang ble vallaken LEGIONAIRE H (u. Boobe’s Daughter xx ue.Boobe Grand xx) fra oppdretter Hilde og Stian Haugsrud og eier Anne-Cathrine Sellæg. Legionaire H fikk karakter 9 – 8 i sprangkapasitet/teknikk og utviklingnsmulighet. Löjtnant Gizmo og Legionaire H viste gode sprangegenskaper og det var kun disse 3-åringene som fikk 9 i sprangkapasitet/teknikk av dommer Harald Jönson. n_leonDen svenske dommeren var svært overasket over hvor høy kvalitet det var på de beste hestene.

I tillegg ble vallaken Rocco nr.6 i sprang. Rocco (e.Löjtnantshjärta u. Chanel ue. Calimero) fikk karakter 7 – 7 i sprangkapasitet/teknikk og utviklingsmulighet. Oppdretter og eier er Arne Løken. Den svenske dommeren ga dessuten Mari Løken, som mønstret Rocco, ros og positiv omtale for en flott visning.

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *