Nytt for året – Føllfestivalen 2010 blir åpen for alle ridehestføll i Norge

 I år arrangeres JJ Horses/Bråten Gård FØLLFESTIVAL for tredje gang på ørgentvedt Gård i Trøgstad. Dato for arrangementet i år er 19.august.

Velkommen til Føllfestival 2010

 

Tidligere har FØLLFESTIVALEN vært et internt arrangement for kunder ved våre avlsstasjoner, men i år utvider vi tilbudet til å gjelde alle ridehestføll i Norge. Det vil således utgå en åpen invitasjon i mediene. 

Våre samarbeidende hingsteeiere har sett betydningen av å profilere seg i denne sammenheng, og dette har gjort det mulig med særskilt pengepremiering i de ulike avkomsklasser. Vi vil derfor gi alle norske hingsteeiere anledning til å profilere seg innenfor dette arrangementet. Avlsstasjonene JJ HORSES og BRÅTEN GÅRD har eierskap til FØLLFESTIVALEN, og den enkelte hingsteeier inviteres i denne sammenheng til medvirkning som sponsor og annonsør.

Mer informasjon om Føllfestivalen 2010 vil komme.

Vi gleder oss til arrangementet og ønsker alle velkommen!

                                                                                                                                                     

Posted in Føllfestival.

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *