Følgende hingster til avlstjeneste

n_kaaring_06Følgende hingster som skal stå til avlstjeneste på Bråten Gård/JJ Horses ble kåret under årets hingstekåring for Norsk Varmblods Ridehest på Starum:

Tobajo Picez  (e.Cortez – Pik Trump), JJ Rocco (Riccione – Donnerhall), Cicero Van T & L (e.Equest Carnute – Herartbreaker), Aurelio (Alcatraz – Lamour), New Holland (Holland – Architect) og JJ Deemster (Depardieu – Temple Wind xx).

I tillegg kan vi tilby holsteinerhingsten Laurin (Ladalco – Moltke I) i n_mars06ridehestavl. Inspirador (Sultan – Aquiles II) tilbys til  P.R.E hopper og Maestoso Maradona (Maestoso II-XVII Balaton – 336 Pluto Alda-28) til Lipizzanere.

Det ble tidlig føll i år
8.mars ble det født et velskapt hoppeføll på Bråten, og det var en stor overgang for en liten kropp å komme fra mammas mage til vinter i Norge. Hennes mor Tregina (e. Voltaire – Pilot) ble importert fra Belgia høsten 2005 og er et resultat av prosjektet «Samarbeid sport/avl”. Både hoppen og føllet eies av Chistian Anfinnsen Øien og Nina Karstensen. Føllets far er hingsten Winningmood (e. Darco – Cassini I).

Posted in Bråten Gård, Hingster.

3 Comments

  1. Hei Karoline
    Det kan være vanskelig å si en eksakt pris ved inseminering av en hoppe. Det avhenger bl.a. av sprangavgift på hingsten man velger, veterinærpris, oppstalling på avlstasjon eller pris på sædforsendelse. I tillegg er hoppen en avgjørende faktor, er hun vanskelig å få drektig kan bl.a. veterinærkostnaden bli stor. Anbefaler deg å ta kontakt med avlstasjon og/eller hingsteeier for å få spesifike priser. Ta også gjerne kontakt med oss igjen på epost: nkarsten@online.no hvis du har flere spørsmål. Mvh Nina K.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *