Hoppeføll (e.Feseth Lynet u.Maia Mollyn)

Den tidligere kaldblodstraveren Maia Mollyn fikk et hoppeføll natt til søndag 30.mai. I år lurte Maia oss veldig, og ca. 14 dager før termin uten vokspropper og andre tegn til at hun skulle følle den natten, sto det et stort og flott hoppeføll i boksen på søndag morgen. Vi så med en gang at føllet hadde drukket melk av Maia sitt jur også og alt var i skjønneste orden.

Hoppeføllet som har fått en fantastisk fin gul farge som sin mor er etter kaldblodshingsten Feseth Lynet (Jervsøfaks – Bork Rigel).  Som travhest har Feseth Lynet  et grunnlag på NOK          1 468 808.
 

Maia har stått oppstallet hos oss siden 2007 og hun er en utrolig avlshoppe. Maia har et godt temperament og har selv flere seire og premier som travhest. Hun er en fantastisk mor, melker godt og får veldig fine avkom. Hun er ukomblisert å ha på stallen og alle på Bråten har blitt veldig glad i henne. Maia har flere avkom,  2 av dem mens hun har vært oppstallet hos oss, i 2008 et hoppeføll e.Lom Elden og 2009 hoppeføll e. Mo Odin. Maia Mollyn skal insemineres med Lom Elden i år. 

Vi gleder oss til å følge Maia og hennes avkom i fremtiden, samtidig ønsker vi eier/oppdretter Kjell og Astrid lykke til med hestene!

 

Posted in Føll, Føll 2010.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *