Avlsinspirasjon.no er lansert!

Et godt samarbeid mellom flere aktører har resultert i en ny portal for ridehestavls- og sportsaktivitet i Norge. Den er initiert av og for næringsaktører og andre aktører innen norsk ridehesteavl, som på generell basis er interessert i og ønsker å jobbe for å stimulere slik aktivitet.  Siden vil bl.a romme nyheter og påmeldingsinformasjon til

  • FØLLFESTIVALEN
  • UNGHESTCHAMPIONATET
  • NORWEGIAN PERFORMANCE SALES (NPS)
  • HOPPEKÅRINGER

Alle aktører som er interessert i å delta eller bidra til å stimulere slik aktivitet er velkommen til å annonsere med link til sin virksomhet. Det samme gjelder tilbydere av tjenester i disse markedsarenaene.

Klikk på bildet for å komme inn, god fornøyelse!

Posted in Diverse.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *