Ellen Brunes plassert i Grand Prix

Ellen Brunes og Udermus (e.Odermus R – Jackson) ble plassert i Grand Prix Finale «Store Tur» (1,45m)  i Drammen.  Udermus har tidligere vært norskeid og Stall Ellen Brunes kjøpte hesten av Vidar Steen fra Sarpsborg etter at den hadde stått i tilridning hos Brunes som unghest. Ellen har ridd den 9-årige vallaken siden den var 4 år.

Det var 63 ekvipasjer fra flere nasjoner til start i finalen, og Bruce Goodin som rir for New Zeeland med den 11-årige vallaken Lancelot De Paradis (e.Enzo Du Reverdy – Pot d’Or) gikk av med seieren i klassen. Beste norske rytter var Nina Braaten med Blue Loyd 12 som ble nr.5.

Ellen Brunes og Udermus (e.Odermus R - Jackson)

Posted in Resultater.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *