Lt Lionheart til Scandinavian Open

n_lion31Den norskfødte hingsten Lt Lionheart (e.Löjtnantshjärta – Diamond) er kvalifisert til Scandinavian Open for 6-åringer i dressur. Finalen går i juli under Falsterbo Horse Show i Malmö. Lt Lionheart har bl.a. vunnet en kvalifisering (MB Unghest) med 81% og fått en 2. plass med 70%.

Dressurrytteren Pia Fälth har ridd Lionheart våren 2006 og leverer nå hingsten tilbake til Ellen Brunes. Ellen har ridd Lionheart siden juni 2004 og  skal også starte han i Scandinavian Open. I den sammenheng tangerer Ellen dessuten en fantastisk rekord da hun allerede har kvalifisert den norskfødte 6-årige hingsten Ekras Last Edition (e. Laurin – Billion xx) og vallaken Udermus (e. Udermus –R – Jackson) til Scandinavian Open for 6-åringer i sprang. Samtidig skal hun forsvare fjorårets seier med Lionhearts far Löjtnantshjärta (Leuthen I – Utrillo) i Falsterbo Hunting.

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *