Føllene er kommet til verden

n_juni-06I månedskiftet juni/juli er alle de 5 føllene som vi har ventet på blitt født. Ved siden av hoppeføllet som allerede kom til verden i mars, ble hoppeføllet Bali (e. Åtoftens Walit – Good Future) født noen måneder senere. Hennes mor Baronessan har tidligere vært konkurransehest i dressur. Da Bali kom til verden var hun svak og fikk føllsyke. Etter flere år med føll på gården skjønte vi dette raskt og kjørte henne til veterinærhøyskolen. Vi merket at det var noe galt med henne allerede første dagen og det går så utrolig raskt den gale veien med føll. Man har rett og slett ikke tid til å vente. n_juli1-06Bali ble behandlet på veterinærhøyskolen og det ser heldigvis ut som vi har klart å redde henne. I tillegg til de 2 hoppeføllene er det født 3 hingsteføll.

Carpe Diem (e.Cicero Van T & L – Come back II), moren Cayenne har tidligere vært spranghest. For Norway (e. For Pleasure – Toutalme Du Rezidal), moren Shurlands Amethys har også vært konkurransehest og blant annet vunnet Hallmesterskapet for YR.

Carpe Diem og For Norway har fått enda en kamerat som i skrivende stund bare er 1 dag gammel og har ennå ikke fått noe navn. Den langbeinte krabaten ser veldig frisk og fin ut. Moren Margy Z trives som avlshoppe etter en karriere som spranghest opp til 1,50m sprang.

Posted in Avkom, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *