Nok en feilfri 1,20m for unghesten Lt Zarena (e.Löjtnantshjärta) – Se video her

Ellen Brunes red igjen en feilfri 1,20m på unghesten Lt Zarena (e.Löjtnantshjärta – Diamond), denne gang i Kumla  11.juli. Lt Zarena gikk sitt første stevne og debuterte 1,00m i februar i år, deretter debuterte hun 1,20m i april. Den norskfødte hoppen etter Löjtnantshjärta (Leuthen I – Utrillo) er helsøster til Lt Lionheart som har seire og plasseringer i Intermediaire  og  SB1 i dressur. Lt Zarena har gått mange feilfrie klasser i sin første konkurransesesong og viser stort talent i hoppning. 

Vi ønsker Ellen Lykke til med Lt Zarena i fremtiden, og vi gleder oss til å følge ekvipasjen videre.

 

Lt Zarena løshopper som 2-åring

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *