Seier for andre året på rad

n_juli-06Löjtnantshjärta og Ellen Brunes tok igjen en fantastisk seier i Huntingen under årets Falsterbo Horse Show. Ekvipasjen slo verdensstjerner som Piia Pantsu med Ypäjä Karuso og Magnus Gällerdal med Keymaster.

Sitat fra svenske aviser:
”Ellen och Löjtnantshjärta gjorde det igjen. Paret som trotsar all logikk. Enligt alla rådande lagar borde det vara omöjligt. Lille Löjtnantshjärta trotsade alla lagar när han andra gången i rad vann Falsterbo Hunting med Ellen Brunes i sadeln. Med mycket vilja och god hoppförmåga var han före två OS- og VM-hästar”.

Dagen før seieren i Falsterbo Hunting red Ellen Löjtnantshjärtas sønn Lt Lionheart i semifinale i Scandinavian Open i dressur og ble nr. 14 med eksempelvis eliteryttere som Pernilla André og Per Sandgaard på respektive 12. og 13. plass.

Posted in Hingster, Löjtnantshjärta.

One Comment

  1. Pingback: Lt Gjulems Primera (e.Löjtnantshjärta) nr.2 i årets Falsterbo Hunting….en “håndsbredd” fra seier  | Bråten Gård

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *