Gedigen sponsoroppslutning om Føllfestivalen

Nærings-aktører støtter opp om FØLLFESTIVALEN  2010 , og det gir arrangør gode muligheter til å lage et topp arrangement for utstillere og publikum !
I tillegg til 80.000,- i Pengepremier , – vil det også deles ut gavepremier og bedekningsrettigheter. En av ærespremiene vil blant annet være bedekningsrett fra Stald Cajus i Danmark.   6x  FØLLVINNER-Dekken av merke KINGSLAND vil også være å finne blant gave-premiene. Vi har følgende Hovedsponsorer under FØLLFESTIVALEN 2010:

– Bråten Gård
-JJ HORSES
-SWIX
-Hildes Webdesign
-Tailormade Horses
-Stutteri ML
-Kingsland

I tillegg har FØLLFESTIVALEN 2010 følgende annonsører: – Stald Cajus – Blue Hors – Katrinelund – Dressur så klart – Aandstad AS – Avlshest – Marits Rideskole – Christian Anfinnsen Øien – Expolight – Yvonne Stubberud – Boj – Ydersbond – Walber – Krogseth AS – Ellen Brunes – Mjøsa Hesteklinikk

Posted in Føllfestival.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *