Svært gode resultater i Breeders Trophy

n_august-06Norsk Breeders Trophy
Breedersfinalene i feltritt, sprang og dressur har gått av stabelen i løpet av august.

Tobajo Picez (e. Cortez – Pik Trumph) som har stått til avlstjeneste hos oss i år har også vært aktiv på konkurransebanen med sin rytter Christian Anfinnsen Øien. Ekvipasjen har flere seire og plasseringer  på sprangbanen i år og vant Breeders-finalen. Tobajo Picez ble også beste norskfødte 5-åring.

Ekras Last Edition (e. Laurin – Billionxx) vant og ble beste norskfødte 6-åring i sprang med den svenske rytteren Ellen Brunes i salen. Editions far Laurin har stått til avlstjeneste på Bråten de siste årene og har avlet flere gode konkurransehester.

Lt Awanti (e. Löjtnantshjärta – Derslaw) vant og ble beste norskfødte 6-åring i feltritt med sin eier og oppdretter Kirsten Arnesen.

Lt Lionheart (e. Löjtnantshjärta – Diamond) ble beste norskfødte 6-åring i dressur med Stine Gøtesen i salen. Etter 2 år i trening hos Ellen Brunes har Lionheart kommet tilbake på norsk jord. Hingsten skal i fremtiden trenes av Stine som bare hadde ridd Lionheart i et par uker før finalen.

n_august-061Føllutstilling
Samtidig med Breeders-finalen i sprang under NM i Melsomvik arrangerte Norsk Varmblod årets føllfinale. Hingsten Cicero Van T & L (e. Equest Carnute – Heartbreaker) som står til avlstjeneste hos oss fikk sin første føllårgang i år. Blant hans avkom vant Carpe Diem sin klasse i Østfold noen uker før finalen med følgende karakterer:

1. : 9 Type
2. : 9 Hode, hals og kropp
3. : 8 Benstilling
4. : 8 Skritt
5. : 8 Trav
6. : 9 Galopp
7. : 9 Helhet

Carpe Diem har Come Back (e.Cor de La Bryeré) som morfar. Oppdretter og eier er Silje Hagren i  Sarpsborg.

Posted in Avkom, Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *