Unbelivable (e.Concorde – Libero H) nr.5 i Grand Prix (1,45m) på Elitestevne

Unbelivable (e.Concorde – Libero H) nr.5 i Grand Prix (1,45m) under helgens Elitestevne i Drammen. Vår samarbeidspartner Christian Anfinnsen red hingsten feilfritt både i grunnomgang og omhopping. Ekvipasjen gjennomførte også to feilfrie runder under fredagens 1,35m.

Unbelivable (e.Concorde - Libero H) og Christian Anfinnsen Øien

Posted in Hingster, Resultater.

3 Comments

  1. Hei Eli! Takk for hyggelig hilsen og håper alt står bra til med dere. Skal hilse «Knotten» fra deg. Han har blitt enda større og skal flytte til Christian når stallen på Havnås er ferdig i løpet av høsten. Det blir spennende og følge alle hestene fremover. Hilsen Nina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *