Fra Kvalitetsbedømmelsen

n_sept2Kvalitetsbedømmelsen for 4-åringer
Legionaire H (e. Löjtnantshjärta – Boobe Grand xx) ble Beste Norskfødte Spranghest blant årets 4-åringer. Oppdretter er Hilde og Stian Haugsrud og eier/rytter Anne-Cathrine Sellæg.

En av hingstene som har stått til avlstjeneste hos oss i år, Cicero Van T & L (e. Equest Carnute – Hearbreaker) gikk også  sin bruksprøve under Kvalitetsbedømmelsen og ble nr. 3 som spranghest og nr. 4 i gangarter. I august avsluttet Cicero med totalt 29 hopper til bedekning for avlssesongen 2006.

Löjtnantshjärta og Ellen Brunes tok en flott seier i 1,40m sprang på nasjonalt stevne i Sverige siste helgen i august.  Her ble det også  4. plass i 1,50m og enda en plassering i 1,35m. Etter en meget god sesong har ekvipasjen kvalifisert seg til Innomhus SM som går av stabelen på Flyinge i desember.

n_sept1I tillegg er Löjtnantshjärta listet på hjemmesiden til 1,50-klubben som innholder  Sveriges ”bästa hopphästar” med plasseringer i 1,50 eller høyere.

Lt Awanti (e.Löjtnantshjärta – Derslew) og Kirsten Arnesen tok en god plassering på internasjonalt Feltrittstevne CNC* i Sverige.  Med bakgrunn i gode resultater denne sesongen og en godkjent veterinærkontroll er ekvipasjen kvalifisert til Unghest-VM i Le Lion d’Angers, Frankrike 18. – 22. oktober.

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *