Julehilsen fra Bråten Gård

n_julebrevVi er i ferd med å avslutte et meget aktivt og positivt år, både avlsmessig og sportslig. Samarbeidet med JJ Horses er svært fruktbart, noe som også gjenspeiler seg i en betydelig økning av hopper til bedekning. Sammen har vi stått for 150 av  totalt ca. 250 hopper (ridehester) til bedekning i 2006, derav ca 125 hopper på de stasjonære hingstene som er kåret i Norge og resten på frossen- og transportsæd fra utlandet. Med dette resultatet kan man ikke se bort fra at Bråten Gård og JJ Horses har bidratt til en generell økning av bedekte hopper i Norsk Ridehestavl dette året.

I den forbindelse takker vi også alle våre samarbeidspartnere, kunder og venner. Vi ønsker dere en riktig god jul og et godt nytt år!

Posted in Bråten Gård.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *