Elitepremiert hingst

n_mars07Lt Karisma (e. Löjtnantshjärta – Allos xx) født 1999 på Bråten Gård er solgt fra Haldis Johnsen i Arendal til Ellen Brunes i Sverige. Det blir spennende å følge Karisma i fremtiden og ønsker Ellen lykke til med henne.

Lt Gjulems Primera, også etter Löjtnantshjärta med Olympic Coctail som morfar, står  i stallen hos Ellen Brunes. I løpet av 8 starter har Primera gått 7 feilfrie runder og debutert  i 1,30 på nasjonalt stevne med 0 feil. Med disse resultatene er hoppen allerede kvalifisert til Breeders-finalen i sprang for 6-åringer i Norge. Primera viste tidlig gode sprangegenskaper og vant bl.a. 3-årstest på Tune Trav og Ridesenter i 2004 med 9 i teknikk og sprangkapasitet. Eva Holmsen fra Rakkestad er oppdretter og eier av Primera.

n_mars071Holsteinerhingsten Laurin (e. Ladalco – Moltke I) fikk en meget velfortjent utmerkelse under hingstekåringen på Brunstad i år. Laurin ble Elite-premiert som følge av den betydelse han har hatt som avlshingst. Han var seiershingst i Holstein som 2-åring og  ble senere konkurransehest på Grand Prix-nivå. Han har gitt avkom som konkurrerer på internasjonalt nivå og flere lovende unghester både i Norge og Sverige. Eier er Per Martens i Sørumsand.

Posted in Avkom, Hingster, Löjtnantshjärta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *