Meget god bedømmelse fra testrytter av Unbelievable og Drammen HH Z under årets hingstekåring

Christian Anfinnsen Øien viser sine to hingster Unbelievable og Drammen HH Z  under hingstekåring på AEG i Vestfold. I går kveld var det testrytter Torben Frandsen som red, og han ga begge hingstene en meget god bedømmelse.

Drammen HH Z     (e.Diamant de Semilly – Calvados – Darco)
Egenrytter Christian Anfinnsen Øien

– Det er sjelden at man får prøve sånne hester. Det er i min mening en hest med internasjonal karakter, man har en fornemmelse når man sitter på den at den kan springe det man styrer på. Den er forsiktig, den er konsentrert om oppgavene og er riktig fint ridd.

Unbelievable   (e.Concorde – Libero H)
Egenrytter Christian Anfinnsen Øien

– En hest med utrolig mye erfaring, man har en fornemmelse av når man sitter på den at den kan hoppe alt den styres på. Den er forsiktig og balansert og helt sikkert en hest man vil se i fremtiden i internasjonal sport.

Kat. nr. 13 Unbelievable ble vist av Christian Anfinnsen Øien.

Posted in Hingster.

One Comment

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *