Sir Cisco kvalifisert til Bundeschampionatet i Tyskland

Sir Cisco er ferdig kvalifisert til årets tyske Bundeschampionat i feltritt.  Som følge av dette er han også livstids godkjent for varmblodsstamboken i Mecklenburg. Sir Cisco er dermed den eneste pintofargede varmblods registrerte avlshingsten i verden som har oppnådd livstidskåring på bakgrunn av prestasjoner i sporten, og  det i kun en alder av 5 år.

RESULTATER AV KVALIFISERINGEN:
13. april: kl. A   1. plass av totalt 75 ekvipasjer  8,9 poeng
23. april: kl. L  2. plass av totalt 10 ekvipasjer  8,2 poeng
24. april: kl. A  2. plass av totalt 30 ekvipasjer  8,3 poeng 
  1. mai’  : kl. A ordinær konkurranse  10. plass av 45 ekvipasjer
12. mai  : kl. A  1. plass av totalt 20 ekvipasjer  8,6 poeng

For å bli kvalifisert til Bundescampionate i feltritt må en 5-åring ha 2 starter i KL A (unghest klasse) til over 8,0 poeng, 1 start i KL L til over 7,0 poeng  (unghest klasse som 6-åringene må ha 2 kvalifiseringer i ). I tillegg til kvalifisering i unghest klasser kreves en plassering på et ordinært stevne hvor alle tre grenene er med. I unghest klassene blir det gitt  karakterer på teknikk og kapasitet som feltrittshest.

Vi gratulerer Inger Bugge som er hingstens rytter og eier Lillian og Cato Strand v/Stutteri ML med fantastisk flotte internasjonale resultater!

 Foto: Happy-Hippo-Fotos

Posted in Hingster.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *